Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Minisandwiches met Sbrinz AOP en tomatenchutney
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 3 minisandwiches
Chutney
400 g tomaten (bv. Green zebra)
1 ui
1 eetlepel olie
1 koffielepel zout
1 eetlepel paprika
2 eetlepels suiker
15 g verse gember
15 cl appelazijn
125 g Sbrinz AOP in stukjes
6 sneetjes granenbrood (toastbrood)
80 g kiemgroenten
Voorbereiding
Chutney
Snijd de ui in julienne en de tomaten in kleine blokjes en hak de verse gember.
Fruit de ui in een beetje olie in een kookpan.
Voeg de tomaten, gember, azijn, suiker en paprika toe.
Laat konfijten en roer regelmatig. Bewaar in de koelkast.
Snijd het brood in rechthoekige en gelijkmatige sneetjes.
Besmeer één op de twee sneetjes rijkelijk met chutney.
Voeg wat kiemgroenten toe.
Leg de stukjes Sbrinz AOP op de chutney.
Dek af met een tweede sneetje brood.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Sbrinz AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
50 min.
Zonder vlees
Zwitserse herdersoep
Hamburger "Goddelijk genieten" met Appenzeller®
Zwitserse Alpenmacaroni met L’Etivaz AOP
Zonder vlees
Crumble met zomergroenten en kruimels Tilsiter
50 min.
Tartin tatin met reepjes Tomme Vaudoise
Quesadilla’s met Emmentaler AOP