Zwitserse Alpenmacaroni met L’Etivaz AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 500 g macaroni
  • 1 ui, in dunne ringen gesneden
  • Bakboter
  • 4 eetlepels droge vermout (bv. Noilly Prat)
  • 2 dl room
  • 200 g L'Etivaz AOP, geraspt
  • Zout, peper, cayennepeper
  • 1 bosje bieslook, fijn geciseleerd

Voorbereiding

  1. Kook de macaroni al dente in een grote hoeveelheid gezouten water en giet af.
  2. Bak de uien in boter, blus met vermout, stoof kort.
  3. Voeg de room toe en breng aan de kook.
  4. Doe de kaas erbij, laat smelten en kruid.
  5. Meng de pasta en saus met de geraspte L’Etivaz AOP. Bestrooi met bieslook en serveer warm.
  6. Roer kleine blokjes gekookte of rauwe ham door de saus.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept