Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Charlotte-aardappel in de schil met hete Appenzeller®
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
60 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 6 personen
300 g Appenzeller®
6 mooie Charlotte-aardappelen
Fleur de sel
Voorbereiding
Was de aardappelen.
Doorboor de aardappelen aan beide zijden met behulp van een aardappelboor en duw vervolgens buisjes kaas uit de Appenzeller®.
Stop de buisjes kaas in de gaten in de aardappelen.
Snijd 6 vellen aluminiumfolie die groot genoeg zijn om de aardappelen in te verpakken.
Bestrooi de aardappelen met wat fleur de sel alvorens ze te verpakken.
Om ze te bakken, zijn er twee mogelijkheden
Of u verwarmt de oven voor op 220°C en bakt ze ongeveer 3 kwartier.
Of u stopt de aardappelen tussen de warme barbecuekolen en laat ze ongeveer 3 kwartier bakken.
Snijd de aardappel doormidden en serveer hem bij een stuk vlees.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Appenzeller®
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
195 min.
Geroosterde knolselderij, saus met Tomme Vaudoise
Zonder vlees
Emmentaler AOP met coulis van aardappel, groentetagliatelle en zwarte truffel
Mini-balletjes met Le Gruyère AOP Classic
30 min.
Driedubbele croque monsieur met Gruyère AOP
45 min.
Beignets met krab en Sbrinz AOP
46 min.
Landelijke taart met gerookt spek, prei en Tête de Moine AOP