Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Beignets met krab en Sbrinz AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
45
min.
Delen
Delen
Cook/bake time45 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
500 g krabbenvlees uit blik
120 g toastbrood, zonder korst
3 el mosterd
3 el mayonaise
1 el Worcestersaus
2 groene pepers
Zeste van 1 limoen
1 bosje bieslook
100 g geraspte Sbrinz AOP
1 ei
Bloem
Frituurolie
Zout
Voorbereiding
Laat het krabbenvlees uitlekken. Verwijder zorgvuldig eventuele stukjes pantser. Knijp goed uit en hak grof.
Hak het toastbrood fijn in de mixer en meng het vervolgens in een kom met de Sbrinz AOP, krab, mosterd, mayonaise en worcestersaus. Voeg de pepers, bieslook en limoenzeste toe, allemaal fijngehakt.
Meng alle ingrediënten. Voeg het ei toe, breng op smaak met zout en meng goed om een homogene massa te verkrijgen. Vorm vervolgens balletjes, haal ze door de bloem en frituur ze in de warme olie tot ze goudbruin zijn. Serveer deze beignets warm of lauw met een salade van rode ui en bieslook in een vinaigrette van olie en citroensap.