Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Geroosterde knolselderij, saus met Tomme Vaudoise
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
195
min.
Delen
Delen
Cook/bake time195 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
1 knolselderij
2 el olijfolie
1 tl korianderpoeder
zout, peper
Saus met Tomme Vaudoise
2,5 dl room
5 cl kalfsbouillon
1 Tomme Vaudoise, van korst ontdaan, in blokjes gesneden
1 el mosterd
zout, peper
Afwerking
bieslook, versnipperd
kwartjes citroen
Voorbereiding
Verwarm de oven voor tot 160 °C. Maak de knolselderij schoon. Prik het oppervlak met een vork. Bestrijk de knolselderij met olijfolie, koriander, zout en peper. Plaats de knolselderij op een ovenschaal. Rooster gedurende 2,5 tot 3 uur. Wikkel dan de knolselderij in folie. Zet apart.
Saus met Tomme Vaudoise
Verwarm de room met de kalfsbouillon in een steelpan. Voeg de blokjes Tomme Vaudoise toe. Voeg de mosterd toe wanneer de kaas gesmolten is. Breng op smaak met zout en peper. Meng goed. Voeg het bieslook toe.
Afwerking
Verdeel de knolselderij in vieren. Lepel er wat Tomme Vaudoise-saus over. Geef er kwartjes citroen bij.