Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Croutons van Sbrinz AOP met balsamicogelei
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
12 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
12 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
200 g Sbrinz AOP
1 vers notenbrood
1 glaasje balsamicosiroop
Voorbereiding
Schaaf de Sbrinz AOP in fijne krullen.
Snijd het brood in sneetjes en rooster ze snel in een warme oven.
Leg de toasts op een plank en garneer met de Sbrinz-krullen.
Besprenkel met een koffielepel balsamicosiroop en serveer.
Balsamicosiroop: Meng 400 g koude balsamicoazijn met 20 g geleermiddel voor confituur.
Breng aan de kook op een hoog vuur onder voortdurend roeren.
Laat een minuut koken en voeg beetje bij beetje 400 g suiker toe.
Breng opnieuw aan de kook en laat gedurende 3 minuten koken onder voortdurend roeren.
Haal van het vuur en roer nog eens gedurende een minuut en giet dan de gelei in bokaaltjes.
Sluit hermetisch af.
Zet de bokalen op hun deksel.
Draai ze na 5 minuten om en bewaar beschut tegen licht.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Sbrinz AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
22 min.
Zonder vlees
Balletjes van Appenzeller®
Zonder vlees
Krokante wafels met Gruyère AOP
70 min.
Zonder vlees
Aardappelgratin met Emmentaler AOP
Zonder vlees
Racletten op de barbecue
35 min.
Zonder vlees
Cupcakes met Appenzeller® Classic en zongedroogde tomaten, basilicumcrème
Zonder vlees
Cheese naanbrood met Tomme Vaudoise