Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Racletten op de barbecue
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
600 g vastkokende aardappels, zoals krieltjes
1 el olijfolie
500 g (1 bos) groene asperges, houtachtige onderkant verwijderd
4 portobello champignons, in plakken
4 tomaten, in 2
800 g Raclette du Valais AOP
Peper
Voorbereiding
Steek de barbecue aan. Kook de aardappels in de schil voor. Rol ze in aluminiumfolie. Plaats de aardappels in de hete as van de barbecue om ze verder te garen. Dit duurt ongeveer 15 minuten.
Bestrijk de asperges, de champignons en de tomaat met olijfolie. Gril de asperges 4 minuten aan elke kant. Zet apart aan de rand van de barbecue. Gril de champignons en de tomaat 2 minuten aan elke kant. Zet apart.
Smelt de kaas in de Cheese Barbeclette*. Verdeel de groenten en de opengesneden aardappels over de borden. Giet de gesmolten kaas over de aardappels. Bestrooi met peper.