Salade van Tête de Moine AOP met rucola en geroosterde kerstomaten

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
33 min.
Cook/bake time 33 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 250 g kerstomaten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 zakje rucola
  • Enkele zwarte olijven
  • 6-8 roosjes Tête de Moine AOP
  • Zout, peper

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Balsamicovinaigrette: meng de balsamicoazijn, zout en peper in een kom. Voeg al roerend de olijfolie toe. Bewaar op een koele plaats.
  3. Bestrijk de kerstomaten met olijfolie. Rooster ze 18 minuten in de oven. Zet opzij.
  4. Meng de rucola met de vinaigrette in een kom. Verdeel over de borden met de kerstomaten, olijven en roosjes Tête de Moine AOP. Kruid met peper.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept