Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Fusilli met spinazie, pijnboompitten en Gruyère
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
400 g fussili (spiraalvormige noedels)
1 sjalot, in reepjes gesneden
1 knoflookteentje, in plakjes gesneden
50 g boter
400 g fijne spinazie
Zout, zwarte peper uit de molen
30 g pijnboompitten, geroosterd
100 g Gruyère AOP, geraspt
Voorbereiding
Fusilli in kokend zout water al dente koken en afgieten.
Sjalot en knoflook in de boter fruiten. Spinazie toevoegen, op smaak brengen, bakken totdat hij is geslonken en dan in een zeef laten afdruipen.
De fusilli met de spinazie mengen. Op voorverwarmde borden schikken en met pijnboompitten en Gruyère bestrooien.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
'Pizza'-sandwich met Emmentaler AOP
45 min.
Visschelp op oostendse wijze gegratineerd met Emmentaler AOP Classic
Zonder vlees
Aardappelsalade met Appenzeller®
10 min.
Canapés met speculaas en Gruyère AOP
265 min.
Zonder vlees
Gemarineerde Tomme Vaudoise in deegmantel
25 min.
Brochettes met Tête de Moine AOP met vijg en sinaasappel gekaramelliseerd met honing en tijm