Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Tabouleh van bloemkool en roosjes Tête de Moine AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
15
min.
Delen
Delen
Cook/bake time15 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
12 roosjes (120 g) Tête de Moine AOP
50 g gedroogde abrikozen
50 g rozijnen
1 bloemkool
1 kl vers geraspte gember
Fleur de sel en peper uit de molen
1 citroen
1 sinaasappel
4 el olijfolie
1 el gehakte peterselie
1 el gepelde en fijngehakte sjalot
Voorbereiding
Laat de gedroogde vruchten wellen in een kom warm water gedurende 5 minuten.
Was de bloemkool en verdeel in roosjes. Mix grof in een mixerkom tot de consistentie van couscouskorreltjes. Doe in een kom.
Giet de gedroogde vruchten af en snijd de abrikozen in blokjes. Voeg ze toe aan de bloemkool met de peterselie en sjalot. Pers de citrusvruchten en emulgeer het sap met de olijfolie en gember in een kom. Kruid met peper en zout. Giet de saus over de tabouleh van bloemkool en meng voorzichtig.
Serveer goed gekoeld en leg de roosjes Tête de Moine AOP mooi boven op de tabouleh.