Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Kaassalade
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
300 g Gruyère AOP, in fijne staafjes gesneden
100 g selderij, in fijne staafjes gesneden
100 g prei, in fijne reepjes gesneden
Saus:
180 g yoghurt, natuur
50 g raapjes, klein gesneden
3 el appelazijn
2 el raapolie
Zout, peper
Een weinig raaprasp en dille voor de garnering
Voorbereiding
Kaas, selderij en prei mengen, in schalen verdelen.
Voor de saus alle ingrediënten in de mixer fijn pureren en vervolgens kruiden. De saus over de kaas en de groenten druppelen, met raapjes garneren.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Taartjes met champignons en Tomme Vaudoise
Aardappelpannetje met Emmentaler AOP
60 min.
Gepofte aardappelen gevuld met spekblokjes en Emmenaler AOP Classic
35 min.
Bruschetta’s van chorizo en geroosterde champignons, gekonfijte tomaten en Gruyère AOP Classic
40 min.
Zonder vlees
RUSTIEKE TAART MET GRUYÈRE AOP CLASSIC | BLOEMEN EN AROMATISCHE KRUIDEN UIT DE WEIDEN IN DE VALLEIEN
50 min.
Muffins met Emmentaler AOP