Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Bruschetta’s van chorizo en geroosterde champignons, gekonfijte tomaten en Gruyère AOP Classic
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
35
min.
Delen
Delen
Cook/bake time35 min.
Ingrediënten
Voor 6 personen
50 g krullen Gruyère AOP Classic
12 sneetjes boerenbrood
250 g champignons, in vieren gesneden
15-20 schijfjes chorizo
12 kerstomaten
15-20 verschillende olijven
2 el extra zuivere olijfolie
1 teentje knoflook
Enkele spinaziescheuten
Espelettepeper
Balsamicosiroop
Peper en zout
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 220°C.
Leg de champignons, tomaten en knoflook in een koekenpan, voeg een beetje olijfolie toe en bak gedurende 10 minuten. Bak de chorizo in een koekenpan tot hij goudbruin en erg rood is. Zet opzij.
Rooster de sneetjes brood in de oven.
Garneer de sneetjes brood met alle ingrediënten en de olijven. Voeg enkele spinaziescheuten en krullen Gruyère AOP Classic toe. Kruid met peper en zout en voeg een snuifje espelettepeper toe.
Overgiet net voor het serveren met een straaltje balsamicosiroop.