Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Gebakken asperges met Sbrinz AOP en dragon, met grissini en pistachenoten
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
50 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
50 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
16 asperges
100 g Sbrinz AOP
100 g paneermeel
2 eieren
1 rol vers pizzadeeg
40 g pistachenoten
1 takje dragon
Een beetje bloem
Extra zuivere olijfolie
60 g boter
Peper en zout
Voorbereiding
Blancheer de pistachenoten, pel ze, laat ze drogen en hak grof. Snijd het pizzadeeg in reepjes.
Verdeel de pistachenoten erover en rol ze lichtjes om grissini te vormen.
Leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat, bestrijk ze met olijfolie en plaats ze in de oven op 200°C gedurende ongeveer 15 minuten.
Schil de asperges en verwijder de vezelige uiteinden.
Blancheer ze vijf minuten in met dragon geparfumeerd, licht gezouten water.
Klop ondertussen de eiwitten tot sneeuw.
Laat de asperges uitlekken, droog ze voorzichtig af en bebloem ze lichtjes.
Haal ze vervolgens door het opgeklopte eiwit, dan door het paneermeel gemengd met 30 g fijngeraspte Sbrinz AOP.
Bak ze in schuimende boter.
Bestrooi ze vervolgens met krullen Sbrinz AOP en serveer ze meteen met de grissini met pistachenoten.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Sbrinz AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Visrolletjes met kruiden en Sbrinz AOP
40 min.
Zonder vlees
Gevulde aubergine met Tomme Vaudoise
Zonder vlees
Crumble met zomergroenten en kruimels Tilsiter
Zonder vlees
Gerst met groenten en Gruyère AOP
45 min.
Brick met Appenzeller® SURCHOIX
45 min.
Zonder vlees
Pittige cole slaw