Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Pittige cole slaw
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
45
min.
Delen
Delen
Cook/bake time45 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Pittige saus
125 g roeryoghurt
1 el van elk : mayonaise, Dijon mosterd, rijstazijn
2 el chilisaus
150 g witte kool, in fijne reepjes
Sap van 1 citroen
1 snuifje suiker
2 wortels, geraspt
1 rode ui, in dunne plakjes
2 lente-uitjes, fijngesneden
1 Thaise chili, van zaadjes ontdaan en fijngesneden
Zout, peper
Afwerking
Dunne reepjes Gruyère Classic AOP
Voorbereiding
Pittige saus
Meng in een kom de yoghurt, de mayonaise, de Dijon mosterd, de rijstazijn, de chilisaus en zout. Koel bewaren.
Meng in een andere kom de witte kool met het citroensap en de suiker. Hou apart gedurende 30 minuten.
Voeg daarna de wortelen, de rode ui, de lente-uitjes, het chilipepertje, zout en peper toe. Meng goed. Verdeel over kommen. Werk af met reepjes Gruyère AOP.