Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Fonduepan Moitié-Moitié
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
1 teentje knoflook, geschild en gehalveerd
400g Gruyère AOP, geraspt
400 g Vacherin Fribourgeois AOP, in stukken gesneden
3 ½ dl witte wijn
4 theelepels maïzena
1 theelepel citroensap
1 klein glaasje kirsch
1 snufje cayennepeper
Voorbereiding
Wrijf de binnenwanden van de fondue met het teentje knoflook. Meng de Gruyère AOP en maïzena, voeg de witte wijn en citroensap en breng aan de kook en nooit stoppen met roeren. Zet het vuur lager, voeg de Vacherin Fribourgeois AOP en roer tot het is gesmolten. Eindig door toevoeging van de kirsch. Pas met een beetje 'van cayennepeper. Plaats de fondue warm boven de kachel.