Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Flammenkuche met Tomme Vaudoise en spekblokjes
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
40
min.
Delen
Delen
Cook/bake time40 min.
Ingrediënten
Voor 4 tot 6 personen
1 el olijfolie
3 uien, in partjes gesneden
100 g spekblokjes
1 pizzadeeg, huisgemaakt of kant-en-klaar
3 el dikke room
2 Tommes Vaudoises, in reepjes
Voorbereiding
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Verhit de olijfolie en bak de uien in de pan tot ze transparant zijn. Voeg de spekblokjes toe en braad ze rondom bruin. Zet apart.
Verdeel de dikke room over het deeg. Laat aan de rand 1 cm vrij. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de uien en spek over het deeg en de dikke room.
Bak gedurende 15 minuten in de oven. Verdeel de reepjes Tomme Vaudoise. Gaar 10 tot 15 minuten verder in de oven.