Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Warme salade van groene ui, sperzieboontjes en vinaigrette met brood en Sbrinz AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
2 bussels groene ui
400 g sperziebonen
30 g gepelde noten
40 g geraspte Sbrinz AOP
2 plakjes toastbrood, zonder korst
1 teentje knoflook
2 takjes basilicum
Extra zuivere olijfolie
Witte wijnazijn
Peper en zout
Voorbereiding
Kuis en was de uien en bonen. Stoom, naargelang de grootte, 10 tot 12 minuten.
Maak de sneetjes brood zacht met wat druppeltjes water en een scheutje azijn. Pel de knoflook en meng deze met het zachte brood, de noten en 1,5 dl olijfolie. Doe dit mengsel in een kom, voeg er de Sbrinz AOP aan toe en kruid met peper uit de molen.
Bestrooi de groenten met basilicumblaadjes en serveer warm met de vinaigrette.