Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Wafel met L’Etivaz AOP & zoete aardappelen
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
25 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
25 min.
Ingrediënten
Voor 12 wafels
Wafels
400 g zoete aardappelen
100 g L’Etivaz AOP
100 g bloem
1 kl bakpoeder
Peterselie
Zout, peper, nootmuskaat
Boter
Garnituur
Eieren
Salade
Voorbereiding
Wafels
Schil de zoete aardappelen en snijd ze in stukjes. Laat ze 15 minuten garen in kokend water. Laat ze uitlekken en stamp ze tot puree.
Meng de bloem en het bakpoeder in een slakom.
Meng in een andere kom de puree, de fijn geraspte L’Etivaz AOP, het zout, de peper, de geraspte nootmuskaat en de fijn gehakte peterselie.
Voeg de losgeklopte eieren toe en vervolgens geleidelijk aan het mengsel bloem/bakpoeder.
Vet het wafelijzer in, doe een grote soeplepel beslag in het ijzer, sluit het en laat 2 à 4 minuten bakken. Herhaal tot het beslag op is.
Bak ondertussen ook de eieren.
Serveer de wafels met een salade van jonge spinazie en een spiegelei.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
L'Etivaz AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Salade en gepaneerde Tomme Vaudoise
75 min.
Aardappelkroketten met spekjes en Emmentaler AOP
45 min.
Brick met Appenzeller® SURCHOIX
Surprise-eieren met Tomme Vaudoise
Aardappelwafel met room van Emmentaler AOP en hazelnoten
57 min.
Chili con carne Emmentaler AOP