Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Spaghetti met kaas, spekjes en boleten
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
30 g gedroogde boleten
1 grote ui
1 tot 2 pepers
250 g spekjes
1 dl witte wijn
160 g Appenzeller® Surchoix
Een snuifje zout
1 takje basilicum
4 el olijfolie
400 g spaghetti
Voorbereiding
Week de paddenstoelen in koud water. Snijd de ui in kleine blokjes. Verwijder de zaden uit de pepers en snijd in fijne blokjes. Bak de spekjes in een koekenpan zonder vetstof toe te voegen. Laat de paddenstoelen goed uitlekken, meng met de gehakte ui en de pepers en voeg de spekjes toe. Bevochtig met de wijn en laat 10 minuten sudderen.
Snijd de Appenzeller® Surchoix in blokjes. Kook de spaghetti al dente in het gezouten water. Laat goed uitlekken. Meng met de spekjes, kaasblokjes, basilicumblaadjes en olijfolie.