Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Surprise-eieren met Tomme Vaudoise
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Delen
Gemakkelijk
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
4 eieren
4 fijne sneetjes pancetta of bacon
5 cl tomatencoulis
80 g Tomme Vaudoise
Peper
8 cl vloeibare slagroom (crème fleurette)
Voorbereiding
Snijd de bovenkant van de eieren met een klein puntig mes, haal de eieren leeg, was de schalen en droog ze.
Leg de sneetjes pancetta in een ovenschotel, zet in de oven en bak op 80°C totdat ze lekker krokant zijn. Bewaar ze op keukenpapier.
Klop de eieren snel, voeg de in plakjes gesneden Tomme Vaudoise toe en kruid met peper en zout. Zet op een zacht vuur en blijf kloppen om klonters te vermijden.
Laat inkoken tot de gewenste dikte, giet een vierde van de tomatencoulis in elk ei, doe een vierde van het mengsel van eieren en Tomme Vaudoise in elk ei en eindig met de slagroom, die opgeklopt werd met een garde.