Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Caesar salade en Tête de Moine AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 2 personen
Salade
3 roosjes (30 g) Tête de Moine AOP
2 mooie slaharten
Italiaans basilicum
2 kipfilets
Enkele asperges
Enkele kerstomaten
Croûtons
Saus
1 eidooier
2 roosjes (20 g) Tête de Moine AOP, verkruimeld
1 citroen
½ knoflookteentje
1 kl room
5 cl koolzaadolie
1 kl mosterd
Worcestershiresaus
Peper en zout
Voorbereiding
Was en droog de sla. Snijd de kerstomaten in twee of in vier. Snijd de kipfilet in plakjes en bak ze in een pan met een beetje olie en een nootje boter. Kruid met peper en zout en zet opzij.
Kook de asperges beetgaar en zet ze opzij.
Bereid de saus. Pel en hak de knoflook fijn. Meng de eidooier, de mosterd en het citroensap. Voeg de knoflook, olie en room toe, de verkruimelde roosjes Tête de Moine AOP en een beetje Worcestershiresaus. Kruid met peper en zout.
Meng alles krachtig. Dresseer de salade in de borden en voeg alle ingrediënten toe. Overgiet met de caesarsaus, bestrooi met basilicum, voeg de roosjes Tête de Moine AOP toe en serveer!