Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Staafjes Gruyère AOP met marjolein
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
60 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
8 plakken Gruyère AOP van ongeveer 1,5 cm dik
1 dl witte wijn
16 plakjes spek
Gedroogde marjolein (het equivalent van 4 takjes)
1 losgeklopt ei
Peper en zout
Paneermeel
40 g boter
Voorbereiding
Leg de plakken Gruyère AOP in een kom, bedek ze met de wijn en laat 30 minuten marineren.
Leg de plakjes spek twee per twee, bestrooi ze met de gedroogde marjolein, bedek met een plak gemarineerde Gruyère AOP en rol op.
Haal de plakjes spek en Gruyère AOP door het opgeklopt en gekruid ei, vervolgens door het paneermeel en herhaal dit voor elk staafje.
Laat 15 minuten drogen en bak dan in een beboterde pan met antiaanbaklaag.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
1 min.
Zonder vlees
Feuilletés van Etivaz AOP, saus van porto en rode bessen
Noedels met ham-kaassaus
30 min.
Zonder vlees
Hartige taart met twee soorten tomaat en Le Gruyère AOP
30 min.
Zonder vlees
Witloof-venkelsalade met Gruyère AOP Réserve
Zonder vlees
Spaghettinestjes, prei en Gruyère AOP
Macaroni van de veehoederkaasmakers met Emmentaler AOP