Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Noedels met ham-kaassaus
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
150 g diepvrieserwten
Boter voor het fruiten
2 dl bouillon
1,8 dl halfvolle sausroom
100 g Gruyère AOP, geraspt
150 g hamplakken, in kleine blokjes gesneden
½ tl zout
Een beetje peper
Nootmuskaat
300-400 g pasta, bijv. brede noedels
Gladde peterselie, gehakt, voor de garnering
Voorbereiding
Erwten in de boter fruiten. Met bouillon en sausroom blussen, aan de kook laten komen.
Kaas toevoegen en al roerende laten smelten. Bij geringe hitte laten sudderen totdat de gewenste consistentie bereikt is. Ham toevoegen, kruiden.
Noedels in kokend zout water al dente koken en afgieten.
Noedels en saus mengen, op borden scheppen, garneren.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Kaassneetjes
20 min.
Stokbrood met Le Gruyère AOP en knoflook
40 min.
Taart met spekjes op de wijze van Gruyères
61 min.
Gegratineerde mosselen met een crumble van Emmentaler A0P
60 min.
Zonder vlees
Tortilla met pompoen en Gruyère AOP
30 min.
Zonder vlees
Scones met Emmentaler AOP