Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Rijkbelegde boterhammen met peultjes en roosjes Tête de Moine AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
22
min.
Delen
Delen
Cook/bake time22 min.
Ingrediënten
Voor 4 boterhammen
12 roosjes (120 g) Tête de Moine AOP
160 g peultjes
2 rode en gele tomaten van oude variëteiten
2 el olijfolie
4 sneetjes boerenbrood
12 blaadjes basilicum
Fleur de sel en peper uit de molen
Voorbereiding
Kook de peultjes gedurende drie minuten in gezouten kokend water. Laat ze uitlekken en spoel met koud water.
Was de tomaten en snijd ze in blokjes. Meng ze met de olie.
Toast elk sneetje boerenbrood gedurende 1 minuut in de broodrooster.
Verdeel de tomatenblokjes, peultjes, basilicumblaadjes en roosjes Tête de Moine AOP gelijkmatig over de boterhammen. Kruid met peper en zout. Serveer lauw!