Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Raclette-omelet
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
25
min.
Delen
Delen
Cook/bake time25 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
8 eieren
6 el melk
1 tl zout
Braadboter (om te braden)
1-2 uien, in fijne reepjes
1-2 paar Wiener worstjes, in fijne schijfjes gesneden
200 g diepgevroren erwten, ontdooid
100-200 g raclettekaas, in blokjes gesneden
Raclette en fondue-kruiden
Peper uit de molen of Swiss Alpine Herbs 'Raclette en fondue'
Voorbereiding
Eieren, melk en zout mengen.
Oven instellen op 60 °C.
Braadboter in een braadpan met antikleeflaag verhitten. ¼ ui met Wiener worstjes en erwten fruiten. ¼ omeletmassa toevoegen. ¼ raclettekaas erover strooien, bij matige hitte laten stollen, zodat het oppervlak nog een beetje vochtig is. Een keer dichtklappen en in de oven warmhouden. Resterende omeletten uitbakken.