Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Bordje peer met L'Etivaz AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
18
min.
Delen
Delen
Cook/bake time18 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
150 g L'Etivaz AOP
4 peren
100 g gemengde ongezouten noten en gedroogde vruchten
10 cl honing
5 cl balsamicoazijn
1 citroen
Voorbereiding
Begin met het bereiden van de saus. Verwarm het balsamicoazijn in een kleine steelpan met de honing gedurende 2 tot 3 minuten. Draai het vuur uit en dek af.
Schil de peren (besprenkel ze lichtjes met citroensap tegen het verkleuren). Snijd ze in kwarten.
Schik de vier kwarten peer mooi op een bord, samen met wat gedroogde vruchten en noten.
Snijd de L'Etivaz AOP met een dunschiller boven het bord om krullen te maken en overgiet alles met de nog lauwe, gekarameliseerde saus.