Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Minitaartjes met Vacherin Fribourgeois AOP en gedroogde vijgen
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
30
min.
Delen
Gemakkelijk
Delen
Cook/bake time30 min.
Ingrediënten
Voor 12 à 16 taartjes
1 vel bladerdeeg, kant-en-klaar
4 koffielepels pesto, kant-en-klaar
4 sneetjes rauwe ham, gehakt
4 gedroogde vijgen, gehakt
100 g Vacherin Fribourgeois AOP, in kleine blokjes
Peper
Garnituur
Enkele takjes tijm
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op het werkblad. Maak schijven van 8 cm in het deeg met een uitsteekvorm. Leg de schijfjes in vormpjes (6 cm Ø). Verdeel de pesto over de bodem van de taartjes.
Meng de rauwe ham, vijgen en Vacherin Fribourgeois AOP. Verdeel dit mengsel over de bodem van de taartjes.