Vijgen gevuld met gerookte eendenborstfilet en Tête de Moine AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
10 min.
Cook/bake time 10 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 verse vijgen
  • 2 gedroogde vijgen, fijngehakt
  • 6 plakken gerookte eendenborstfilet, fijngehakt
  • 4 roosjes Tête de Moine AOP
  • Zout, peper

Voorbereiding

  1. Snij de kapjes van de vijgen. Zet apart. Leeg de vijgen met behulp van een klein lepeltje. Hak het vruchtvlees fijn. Meng in een kom het vruchtvlees van de verse vijgen, de gedroogde vijgen en het eendenvlees. Voeg zout en peper toe.
  2. Vul de geleegde vijgen. Garneer met roosjes Tête de Moine AOP.
  3. Plaats de kapjes op de vijgen.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept