Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Farfalle met broccoli en Tête de Moine AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
80 g Tête de Moine AOP
300 g farfalle
300 g broccoli, in roosjes gesneden
40 g pijnboompitten
40 g rozijnen
8 el olijfolie
Peper en zout
Voorbereiding
Spoel de broccoli en snijd in roosjes.
Bak de pijnboompitten goudgeel in een koekenpan met antiaanbaklaag zonder vetstof, gedurende 2 tot 3 minuten.
Snijd met een ‘girolle’ 20 roosjes Tête de Moine AOP.
Breng een grote hoeveelheid water aan de kook, gezouten met een handvol grof zout.
Doe de farfalle in het water en laat ongeveer 13 minuten koken in ruisend water.
Voeg 3 minuten voor het einde van de kooktijd de broccoliroosjes toe.
Giet aan het einde van de kooktijd alles af in een vergiet.
Verwarm de olijfolie in een kookpan. Voeg de farfalle, broccoli en rozijnen toe.
Doe alles in een warme schotel, bestrooi met de pijnboompitten en leg de roosjes Tête de Moine AOP erbovenop. Kruid rijkelijk met peper.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Tête de Moine AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
80 min.
Zuurdesem Toastie met Le Gruyère d’Alpage AOP en gepekelde groentjes
20 min.
Fondue met 4 Zwitserse kazen, crumble van Grisonvlees
57 min.
Chili con carne Emmentaler AOP
36 min.
Polentahapjes met gerookt spek en Sbrinz AOP
Tartelettes aux chicons, aux crevettes grises et à l’Emmentaler AOP
35 min.
Zonder vlees
Tomme Vaudoise in een jasje met honing en rozemarijn