Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Tomme Vaudoise in een jasje met honing en rozemarijn
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
35
min.
Delen
Delen
Cook/bake time35 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
1 kant-en-klaar bladerdeeg
4 Tommes Vaudoises
2 el honing
1 el rozemarijn, fijngehakt
2 el olijfolie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Rol het bladerdeeg uit tot 2 mm dik. Snijd 4 schijven uit met behulp van een uitsteekvorm van 10 cm diameter. Prik de cirkels met een vork. Bestrijk het deeg met wat honing en strooi er wat rozemarijn over. Plaats een Tomme Vaudoise op het deeg en vouw de randen over de kaas.
Bak in de oven gedurende 15 minuten. Bestrijk het oppervlak van de kaas met de resterende honing. Strooi er de resterende rozemarijn over.