Tomme Vaudoise in een jasje met honing en rozemarijn

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
35 min.
Cook/bake time 35 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 kant-en-klaar bladerdeeg
  • 4 Tommes Vaudoises
  • 2 el honing
  • 1 el rozemarijn, fijngehakt
  • 2 el olijfolie

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Rol het bladerdeeg uit tot 2 mm dik. Snijd 4 schijven uit met behulp van een uitsteekvorm van 10 cm diameter. Prik de cirkels met een vork. Bestrijk het deeg met wat honing en strooi er wat rozemarijn over. Plaats een Tomme Vaudoise op het deeg en vouw de randen over de kaas.
  2. Bak in de oven gedurende 15 minuten. Bestrijk het oppervlak van de kaas met de resterende honing. Strooi er de resterende rozemarijn over.
  3. Gaar verder gedurende 10 minuten.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept