Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Perenchutney met peperkoek en Tête de Moine AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
2 peren, geschild, in partjes gesneden
1 kl geraspte gember
Zeste + sap van een 1/2 citroen
2 el rietsuiker
1 mespunt nootmuskaat
1 mespunt kruidnagelpoeder
1 mespunt cayennepeper
4 sneetjes peperkoek
8 roosjes Tête de Moine AOP
Voorbereiding
Perenchutney: verwarm in een pan de peren, gember, citroenzeste en -sap, rietsuiker, nootmuskaat, kruidnagel en cayennepeper.
Laat ongeveer 2 minuten stoven.
Schik de sneetjes peperkoek op de borden. Garneer met de perenchutney. Versier met roosjes Tête de Moine AOP.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Tête de Moine AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Salade van komkommer, watermeloen en nectarine met Le Gruyère AOP Classic
61 min.
Gegratineerde mosselen met een crumble van Emmentaler A0P
Mosterdsoep met Appenzeller® Extra en gerookte zalm
25 min.
Brochettes met Tête de Moine AOP met vijg en sinaasappel gekaramelliseerd met honing en tijm
50 min.
Hamrolletjes van witlof met Emmentaler AOP Classic
Risotto van spinazie, zalm en Sbrinz AOP