Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Risotto van spinazie, zalm en Sbrinz AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
150 g geraspte Sbrinz AOP
50 g Sbrinz AOP in blokjes
500 g verse spinazie
½ l groentebouillon
30 g boter
1 gehakte ui
350 g risottorijst
1 dl witte wijn
150 g gerookte zalm in reepjes gesneden
Zout
Peper
Voorbereiding
Kook de spinazie in ruim kokend water gedurende 5 tot 6 minuten. Giet af, kruid met peper en zout en houd warm.
Stoof de gehakte ui en de rijst in een pan in een beetje olie.
Zet onder met de witte wijn en laat garen op een zacht vuur gedurende 15 minuten. Roer af en toe en voeg geleidelijk aan de bouillon toe.
Voeg tegen het einde van de gaartijd de spinazie en geraspte Sbrinz AOP toe. Laat even doorwarmen en haal van het vuur.
Voeg de zalm toe, meng alles met de rest van de boter en laat 2 minuten rusten.
Strooi de blokjes Sbrinz AOP over de risotto en serveer.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Sbrinz AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
55 min.
Gratin van macaroni en Tilsiter streusel
Emmentaler AOP aardappelsoep
45 min.
Visschelp op oostendse wijze gegratineerd met Emmentaler AOP Classic
15 min.
Maïspannenkoeken met ham, avocado en Gruyère AOP
35 min.
Forelfilets met Tête de Moine AOP en paprika’s
Zonder vlees
Kaassneetjes