Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Maïspannenkoeken met ham, avocado en Gruyère AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
15
min.
Delen
Delen
Cook/bake time15 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
200 g Gruyère AOP
4 maïspannenkoeken
4 sneetjes gekookte ham
1 avocado
20 g boter
Voorbereiding
Schil de avocado en snijd deze evenals de ham in reepjes. Snijd ook de Gruyère AOP in fijne plakjes met een dunschiller.
Smelt een beetje boter in een pan ter grootte van de maïspannenkoeken. Leg een pannenkoek in de gesmolten boter en zet het vuur lager.
Schik een vierde van de ingrediënten op de helft van de pannenkoek en vouw de andere helft hierover.
Druk lichtjes op de pannenkoek met een spatel. Draai de pannenkoek voorzichtig om en laat nog 2 à 3 min. bakken, zodat de kaas kan smelten. Herhaal dit voor elke pannenkoek.
Snijd de pannenkoeken in vieren en serveer ze met een groene salade.