Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Kaas-meloen-salade met roze pepersaus
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Saus:
1 tl mosterd
1 tl honing
2 el witte balsamicoazijn
4 el raapolie
1 tl ingelegde roze peper, afgedropen, gehakt
1 el bieslook, gesneden
Zout
4 handvol bladsalades, bijv. eikblad, lollo
2 cavaillon-meloenen, ontpit, in blokjes gesneden
150 g pikante Tilsiter, met de dunschiller geschaafd
1 zakje mozzarelline, afgedropen
Bieslook voor de garnering
Voorbereiding
Saus:
Voor de saus alle ingrediënten mengen en zout toevoegen.
Bladsalade in schaaltjes schikken. Meloenen, Tilsiter en mozzarelline mengen en erover verdelen. Saus erover druppelen, garneren.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Tilsiter
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
25 min.
Gepaneerde kabeljauwhaasjes met Sbrinz AOP
Zonder vlees
Pistou van basilicum op basis van Gruyère d’Alpage AOP geserveerd met linguine. Spinazie, gekonfijte tomaten en walnoten
Zonder vlees
Profiteroles met Vacherin Fribourgeois AOP geserveerd met crème van Vacherin Fribourgeois AOP, chutney van tijm-ui en krokante groenten
45 min.
Zonder vlees
Pittige cole slaw
120 min.
Aardappeltaart met spek, tijm en Gruyère AOP
15 min.
Caesarsalade met roosjes Tête de Moine AOP