Kaas-meloen-salade met roze pepersaus

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees

Ingrediënten

Voor 4 personen

Saus:

  • 1 tl mosterd
  • 1 tl honing
  • 2 el witte balsamicoazijn
  • 4 el raapolie
  • 1 tl ingelegde roze peper, afgedropen, gehakt
  • 1 el bieslook, gesneden
  • Zout
  • 4 handvol bladsalades, bijv. eikblad, lollo
  • 2 cavaillon-meloenen, ontpit, in blokjes gesneden
  • 150 g pikante Tilsiter, met de dunschiller geschaafd
  • 1 zakje mozzarelline, afgedropen
  • Bieslook voor de garnering

Voorbereiding

Saus:

  1. Voor de saus alle ingrediënten mengen en zout toevoegen.
  2. Bladsalade in schaaltjes schikken. Meloenen, Tilsiter en mozzarelline mengen en erover verdelen. Saus erover druppelen, garneren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept