Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Gepaneerde kabeljauwhaasjes met Sbrinz AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
25
min.
Delen
Delen
Cook/bake time25 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Gemakkelijk
3 eetlepels bloem
1 ei, geklutst
3 eetlepels gepelde walnoten, fijngemalen
100 g Sbrinz AOP, geraspt
500 g kabeljauwhaasjes (in porties van 125 g)
1 eetlepel olijfolie
Zout, peper
Blaadjes waterkers
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Paneermeel: giet de bloem in een bord en het geklutste ei in een tweede bord. Meng in een derde bord de gepelde walnoten, zout en peper en de Sbrinz AOP.
Droog de stukjes vis eerst met een vel keukenpapier en haal ze dan door de bloem, vervolgens door het ei en tot slot door het mengsel van walnoten en Sbrinz AOP.
Smeer een ovenschotel in met olijfolie. Leg de stukjes vis erin en bak 15 à 18 minuten in de oven. Versier met blaadjes waterkers.