Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Gemarineerde Tomme Vaudoise in deegmantel
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
265
min.
Delen
Delen
Cook/bake time265 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Bakpapier voor de bakplaat
Marinade:
3 el witte wijn
2 tl vloeibare, lichte honing
2 tl mosterd
½ el roze peper, gestampt
4 Tommes Vaudoises
120 g beignetdeeg
40 g boter, vloeibaar
zout
Postelein of snijsla en roze peper voor de garnering
Voorbereiding
Marinade:
Marinade: wijn, honing, mosterd en peper door elkaar roeren. Tommes met een vork meerdere malen inprikken en in de marinade wentelen. Afgedekt in de koelkast 3-4 uur marineren.
Beignetdeeg in 4 lagen in vierkantjes van ca. 18 cm snijden en elke laag met een beetje boter bestrijken. Tommes Vaudoises in het midden leggen, zouten. Deeghoeken over de Tommes leggen en weer een stukje terugvouwen. Op de met bakpapier beklede bakplaat leggen.
In het midden van de tot 200 °C voorverwarmde oven 10-12 minuten bakken.