Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Asperges gegratineerd met Tête de Moine AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
55
min.
Delen
Delen
Cook/bake time55 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Boter voor de schoteltjes
1 kg gekuiste groene asperges
Garnituur
4 eieren
2 dl room
2 el gehakte kervel
Peper en zout
8-12 roosjes (ong. 100 g) Tête de Moine AOP
Ter versiering enkele roosjes Tête de Moine AOP en kervel
Voorbereiding
Kook de asperges beetgaar in ruisend gezouten water of stoom ze en verdeel ze over de beboterde schoteltjes.
Garnituur
Klop de eieren, room en kervel, kruid met peper en zout en giet over de asperges. Verdeel de roosjes Tête de Moine AOP. Bak 15-20 min in het midden van een op 180°C voorverwarmde oven.
Dresseer met Tête de Moine AOP en kervel vlak voor het opdienen. Serveer met gebakken aardappelen.