Taart met Gruyère AOP en 2 soorten tomaat

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
30 min.
Cook/bake time 30 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Gemakkelijk
  • 1 rol kruimeldeeg, kant-en-klaar
  • 100 g Gruyère AOP, geraspt + Gruyère AOP, in sliertjes
  • 2 el paneermeel
  • 3 romatomaten, in plakken
  • 2 trossen kerstomaatjes (met het steeltje)
  • Enkele takjes tijm
  • Olijfolie
  • Zout, peper

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel het deeg met het bakpapier over een taartvorm. Prik met behulp van een vork gaatjes in de bodem. Bestrooi de bodem met de geraspte Gruyère AOP en het paneermeel. Verdeel hierover de plakken tomaat. Eindig met een laag kerstomaatjes.
  2. Garneer met takjes tijm. Bestrooi met zout en peper. Besprenkel met enkele druppels olijfolie. Bak gedurende 20 minuten in de oven.
  3. Laat afkoelen op een taartrooster. Garneer met sliertjes Gruyère AOP.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept