Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Taart met Gruyère AOP en 2 soorten tomaat
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
30
min.
Delen
Delen
Cook/bake time30 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Gemakkelijk
1 rol kruimeldeeg, kant-en-klaar
100 g Gruyère AOP, geraspt + Gruyère AOP, in sliertjes
2 el paneermeel
3 romatomaten, in plakken
2 trossen kerstomaatjes (met het steeltje)
Enkele takjes tijm
Olijfolie
Zout, peper
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel het deeg met het bakpapier over een taartvorm. Prik met behulp van een vork gaatjes in de bodem. Bestrooi de bodem met de geraspte Gruyère AOP en het paneermeel. Verdeel hierover de plakken tomaat. Eindig met een laag kerstomaatjes.
Garneer met takjes tijm. Bestrooi met zout en peper. Besprenkel met enkele druppels olijfolie. Bak gedurende 20 minuten in de oven.
Laat afkoelen op een taartrooster. Garneer met sliertjes Gruyère AOP.