Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Peperkoekkrokantjes met Appenzeller®
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
15 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
15 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
8 sneetjes peperkoek
2 plakjes Appenzeller® 1/2 cm dik
1 abrikozenchutney
1 ronde uitsteekvorm
Balsamicoazijn
Rode bessen, houten prikkers
Voorbereiding
Snijd 8 cirkels peperkoek uit met een uitsteekvorm.
Bak ze in een voorverwarmde oven op 180°C of in een broodrooster om ze krokant te maken.
Verwijder de korst van de kaas.
Snijd de Appenzeller® in cirkels met dezelfde uitsteekvorm.
Prik een cirkel Appenzeller® tussen twee sneetjes peperkoek.
Serveer de krokantjes met abrikozenchutney.
Versier je borden met een streepje balsamicoazijn.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Appenzeller®
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Pompoensoepje met Tête de Moine AOP
1 min.
Zonder vlees
Feuilletés van Etivaz AOP, saus van porto en rode bessen
60 min.
Zonder vlees
Charlotte-aardappel in de schil met hete Appenzeller®
20 min.
Zonder vlees
Veggie bowl en roosjes de Tête de Moine AOP
Zonder vlees
Sbrinz AOP-feuilleté (bladerdeeg) met groene groenten en Schabziger(kruidkaas)-saus
Tian van courgette, aubergine en gekonfijte tomaten met Vacherin Fribourgeois AOP en rozet van lamsfilet in vinaigrette van Luikse siroop