Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Courgettesalade met Gruyère AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
2 middelgrote courgettes, in de lengte in fijne plakken gesneden
80 g Gruyère AOP, in fijne staafjes
Peper en zout
Vinaigrette:
2 el citroensap
2 el olijfolie
1 kl kappertjes, gespoeld
1 sjalot, gehakt
1 knoflookteen, gehakt
Garnituur
2 plakken rauwe ham, geroosterd
Voorbereiding
Vinaigrette: meng in een kom het citroensap, peper en zout.
Voeg ten slotte de olijfolie toe. Meng. Voeg de kappertjes, sjalot en knoflook toe. Zet koel.
Stoom de courgettes gedurende 1 tot 2 minuten.
Meng in een kom de courgettes met de vinaigrette.
Verdeel de courgettes en de staafjes Gruyère AOP over de borden.
Versier met de tot chips gebroken rauwe ham.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
30 min.
Zonder vlees
Muffins met Le Gruyère AOP Classic en bieslook
30 min.
Minicakes met chorizo en Appenzeller®
19 min.
Aperitiefbrochettes met Appenzeller®
40 min.
Zonder vlees
RUSTIEKE TAART MET GRUYÈRE AOP CLASSIC | BLOEMEN EN AROMATISCHE KRUIDEN UIT DE WEIDEN IN DE VALLEIEN
Surprise-eieren met Tomme Vaudoise
75 min.
Zonder vlees
Zandkoekjes met tijm of rozemarijn en L'Étivaz AOP