Minicakes met chorizo en Appenzeller®

0.0 Sterren / 0 Stemmen
30 min.
Cook/bake time 30 min.

Ingrediënten

Voor 8 minicakes

  • 350 g verse kaas
  • 3 eieren
  • 250 g bloem
  • 6 g gedroogd gist
  • 100 g chorizo, in blokjes
  • 100 g Appenzeller®, in blokjes
  • Zout, peper

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng in de keukenmachine de verse kaas met de eieren. Voeg zout en peper toe. Voeg de bloem en de gist toe. Meng tot een glad beslag. Voeg de chorizo en de Appenzeller® toe.
  2. Verdeel het beslag over minicakevormpjes. Bak gedurende 15 minuten. De cakejes zijn gaar als een mespunt droog uit de cake komt.
  3. Haal de cakejes uit de vormen. Laat afkoelen op een taartrooster.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept