Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Minicakes met chorizo en Appenzeller®
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
30
min.
Delen
Delen
Cook/bake time30 min.
Ingrediënten
Voor 8 minicakes
350 g verse kaas
3 eieren
250 g bloem
6 g gedroogd gist
100 g chorizo, in blokjes
100 g Appenzeller®, in blokjes
Zout, peper
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng in de keukenmachine de verse kaas met de eieren. Voeg zout en peper toe. Voeg de bloem en de gist toe. Meng tot een glad beslag. Voeg de chorizo en de Appenzeller® toe.
Verdeel het beslag over minicakevormpjes. Bak gedurende 15 minuten. De cakejes zijn gaar als een mespunt droog uit de cake komt.
Haal de cakejes uit de vormen. Laat afkoelen op een taartrooster.