Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Salade van komkommer en watermeloen met munt en Appenzeller®
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
½ watermeloen, in blokjes
1 komkommer, in blokjes
½ bosje munt, fijngehakt
1 el olijfolie
50 g Appenzeller®, in reepjes
Zout, peper
Garnituur:
Blaadjes munt
Voorbereiding
Meng in een kom de watermeloen, de komkommer en de munt. Voeg de olijfolie toe. Bestrooi met zout en peper.
Voeg de reepjes Appenzeller® toe.
Garneer met blaadjes munt.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Appenzeller®
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
35 min.
Crackers met zaadjes
25 min.
Brochettes met Tête de Moine AOP met vijg en sinaasappel gekaramelliseerd met honing en tijm
40 min.
Zonder vlees
Aspergerisotto met geroosterde amandelen
Zonder vlees
Gemarineerde kaas met vruchten en noten
25 min.
Rigatoni met geplette tomatenen palmkool, crumble van oregano en Le Gruyère AOP
Kabeljauw in een korst van Gruyère AOP en pijnboompitten