Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Zandkoekjes met tijm of rozemarijn en L'Étivaz AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
75
min.
Delen
Delen
Cook/bake time80 min.
Ingrediënten
Voor 30 zandkoekjes
150 g L’Étivaz AOP
200 g bloem
100 g boter
1 ei
Rozemarijn of tijm
Fleur de sel
Espelettepeper
Voorbereiding
Meng in een kom met de vingers de bloem, de in blokjes gesneden boter, de geraspte L’Étivaz AOP, de gehakte rozemarijn (of tijm) en het ei tot een homogeen deeg.
Vorm een worst van het deeg, dek af met vershoudfilm en leg ongeveer 45 minuten in de koelkast om hard te worden.
Verwarm de oven voor op 200°C (stand 6/7). Meng de fleur de sel en espelettepeper, rol de deegworst erdoor en snijd in plakjes van ½ centimeter.
Leg de plakjes deeg op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet een kwartiertje in de oven.