Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Clafoutis met kerstomaten en Gruyère AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
35 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
35 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Een veertigtal kleine kerstomaatjes
4 eieren
40 cl vloeibare room
100 g Gruyère AOP
Zout, peper, nootmuskaat
Basilicum
Voorbereiding
Klop de eieren lichtjes met de vloeibare room en voeg de geraspte Gruyère AOP toe. Kruid met zout, peper en nootmuskaat.
Was de kerstomaten en verdeel ze over vier gietijzeren ovenschaaltjes.
Giet de eierbereiding erover en zet in de oven.
Laat 20 minuten bakken op 180°C.
Serveer lauw en bestrooi met lauwe basilicum.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
60 min.
Galet met perzik & Jersey Blue
Zonder vlees
Kaassalade
Zonder vlees
Verloren cuchaule met Vacherin Fribourgeois AOP en gestoofde golden delicious met rozemarijn
45 min.
Zonder vlees
Muffins met Appenzeller® en klaprooszaadjes, gevuld met geroosterde vijgen
Salade met runderfilet en Gruyère AOP
30 min.
Zonder vlees
Kaascookies