Salade met runderfilet en Gruyère AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Mosterdvinaigrette

  • 2 eetlepels wittewijnazijn
  • 1 eetlepel mosterd
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 600 g Iers rundvlees
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1/2 ijsbergsla, in reepjes gesneden
  • 1 handvol waterkers
  • 2 tomaten, in 8 gesneden
  • 50 g Gruyère AOP, in dunne plakjes
  • Zout, peper

Voorbereiding

Mosterdvinaigrette

  1. Meng de azijn, mosterd, zout en peper in een kom. Voeg de olijfolie al roerend toe. Bewaar op een koele plaats.
  1. Verwarm een grill voor. Smeer het vlees in met olijfolie. Gril 2 minuten aan elke kant. Snijd in fijne sneetjes. Kruid met zout en peper.
  2. Meng de ijsbergsla met de vinaigrette in een kom. Verdeel over de borden met de waterkers, tomaten en sneetjes rundvlees. Bestrooi met plakjes Gruyère AOP.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept