Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Salade met runderfilet en Gruyère AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Delen
Gemakkelijk
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Mosterdvinaigrette
2 eetlepels wittewijnazijn
1 eetlepel mosterd
2 eetlepels olijfolie
600 g Iers rundvlees
1 eetlepel olijfolie
1/2 ijsbergsla, in reepjes gesneden
1 handvol waterkers
2 tomaten, in 8 gesneden
50 g Gruyère AOP, in dunne plakjes
Zout, peper
Voorbereiding
Mosterdvinaigrette
Meng de azijn, mosterd, zout en peper in een kom. Voeg de olijfolie al roerend toe. Bewaar op een koele plaats.
Verwarm een grill voor. Smeer het vlees in met olijfolie. Gril 2 minuten aan elke kant. Snijd in fijne sneetjes. Kruid met zout en peper.
Meng de ijsbergsla met de vinaigrette in een kom. Verdeel over de borden met de waterkers, tomaten en sneetjes rundvlees. Bestrooi met plakjes Gruyère AOP.