Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Schijfjes L’Etivaz AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Deeg
3 eieren, geklutst
2 dl blond bier
230 g bloem
Arachideolie
1 plakje L’Etivaz AOP van 2 cm dik (ongeveer 400 g)
Zout, peper
Garnituur
Enkele kerstomaten, geroosterd
Enkele blaadjes veldsla
Voorbereiding
Meng de eieren met het bier en de bloem in een kom. Kruid met zout en peper. Zet opzij.
Verhit de olie in een steelpan. Maak schijfjes met een uitsteekvorm (diameter van 5 cm) in het plakje L’Etivaz AOP. Dompel ze in het deeg en vervolgens in de olie. Laat 1 minuut aan elke kant bakken.
Leg de schijfjes op een bord. Versier met de geroosterde kerstomaten en veldsla.