Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Ovenhartjes met Zwitserse raclettekaas
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 tot 6 porties
3 rode paprika’s
1 rode peper
1 teentje knoflook
2 el olijfolie
1 el suiker
1 dl groentebouillon
Peper en zout
400 g uitgerold diepvriespizzadeeg
250 g Zwitserse raclettekaas
Voorbereiding
Snijd de paprika’s en de peper doormidden, verwijder de zaden en snijd in blokjes. Pel de knoflook en hak fijn.
Stoof 2/3 van de blokjes paprika samen met de knoflook en de peper in warme olijfolie, bestrooi met suiker en laat karamelliseren. Bevochtig met bouillon en laat gedurende ongeveer 20 minuten sudderen op een zacht tot matig vuur.
Doe alles in de blender. Kruid de pompoencrème stevig met peper en zout.
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kaas in kleine blokjes. Snijd hartjes uit het pizzadeeg met een uitsteekvorm en leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier. Garneer de hartjes met een egale laag paprikacrème en verdeel hierover de rest van de blokjes paprika en kaas. Bak de hartjes gedurende ongeveer 8 minuten in de oven.