Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Rucola stamppotje met Le Gruyère AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Delen
Delen
Ingrediënten
Rucola stamppotje met Le Gruyère AOP
1 kg kruimige aardappelen, geschild en in stukken gesneden
2 zakken rucola á 85 gr
150 gr Le Gruyère AOP, geraspt
2 el melk
1 grote peer, geschild en in kleine blokjes
5 gr krulpeterselie, grofgehakt
75 gr walnoten
Peper en zout
Voorbereiding
Rucola stamppotje met Le Gruyère AOP
Zet de aardappelen op in ruim (gezouten) water, breng aan de kook en laat in 20 min. gaar koken. Giet de aardappelen af en stamp met de melk en 100 gr Le Gruyère AOP
tot een puree.
Hak de rucola grof en meng door de puree, samen met de blokjes peer.
Breng op smaak met peper en zout.
Garneer de puree met de rest van de Le Gruyère AOP, de walnoten en de gehakte peterselie.