Carpaccio van Bündnerfleisch en rolletjes van L'Etivaz AOP met vinaigrette van walnootolie

0.0 Sterren / 0 Stemmen
38 min.
Cook/bake time 15 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Vinaigrette van walnootolie

  • 2 el rode wijnazijn
  • Sap van ½ citroen
  • 1 el kappertjes, gespoeld, gehakt
  • 1 el walnootolie
  • 80 g Bündnerfleisch
  • 4 rolletjes van L’Etivaz AOP
  • peper

Garnituur

  • 1 handvol rucola

Voorbereiding

Vinaigrette van walnootolie

  1. Meng in een kom de rode wijnazijn en het citroensap met de kappertjes. Voeg de walnootolie toe. Voeg peper toe. Bewaar het op een koele plaats.
  1. Plaats de Bündnerfleisch in een cirkel op de borden. Verdeel de rolletjes van L'Etivaz AOP

Garnituur

  1. Plaats de rucola in het midden van de borden. Besprenkel met vinaigrette van walnootolie.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept