Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Noedels met gesauteerde venkel en coppachips
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
100 g coppa in fijne plakjes
500 g venkel
1 rode ui
2 teentjes knoflook
3 el olijfolie
Peper en zout
300 g noedels
150 g Emmentaler AOP
Voorbereiding
Rooster de plakjes coppa in een koekenpan of een oven op 200°C gedurende 5 tot 7 minuten.
Verwijder het loof van de venkel en leg opzij. Snijd de venkel in 2 in de lengte en snijd in fijne reepjes. Snijd de ui eveneens in fijne reepjes. Snijd de knoflook in plakjes en stoof al deze ingrediënten samen in warme olijfolie gedurende 10 minuten. Kruid met peper en zout.
Kook de noedels al dente in het gezouten water. Laat uitlekken, bewaar een eetlepel van het kookwater en voeg toe aan de venkel.
Rasp terwijl de noedels koken de Emmentaler AOP in grote krullen.
Meng de uitgelekte noedels, de venkel en het venkelloof en serveer met de coppachips en de kaas.